< Tilbake til artikler

Et lydsystem laget spesielt for klasserom

PentClass Runa er utviklet og spesielt designet som en klasseromsløsning. PentaClass er en høyttaler som vanligvis monteres i taket og derfra sender ut 360-grader lyd til hele rommet. PentaClass er laget for å forsterke talelyd, og den lille mikrofonen følger med i pakken.
 

Denne lille høyttaleren er helt unik i sitt deisgn, og løsningen er ikke som noen andre vi har prøvd. Takmontert lyd er kanskje ikke det mest uvanlige, men denne distribuerer lyden på en måte som ikke vanlige takhøyttalere er kapable til å levere. Takhøyttalere er som regel designet til å kaste lyden rett ned, der hvor PentaClass er laget for å distribuere lyd over jevnt over et større område. Én PentaClass enhet kan dekke et område opp til 120 kvadratmeter, og dersom man trenger fler kan de seriekobles.

Bygget for tale, men spiller gjerne musikk

PentaClass og Runa-mikrofonen er kanskje bygget for tale, men produsenten har sørget for å ha mulighet for å spille musikk eller annen lyd på PentaClass. Du kan nemlig koble på enheten med blåtann. Da vil enheten oppføre seg helt likt som en trådløs høytaller. Dersom musikk ikke er det du ønsker å spille i klasserommet, kan vi foreslå å bruke stemningslyder eller annet for å forsterke effekten i klasserommet.

PentaClass Runa i "Dark Walnut" og "Light Oak"

Klar tale gjør underverker

Til tross for teknologisk utvikling i full sving, er lærerens kraftigste verktøy fortsatt stemmen- og den vil sannsynligvis fortsette å være det i lang tid fremover. PentaClass sin mikrofon er derfor minst like viktig som høyttaleren. Den lille mikrofonen kan enten klipses på klær eller henge rundt halsen. Mikrofonen kobles til trådløst, er oppladbar og har omtrent 7 timer med levetid. I tillegg til å være mikrofon, virker den også som en fjernkontroll. Designet på mikrofonen er håndlaget fra tre, og finnes i to farger.

Ønsker du mer informasjon om PentaClass Runa? Se den i vår nettbutikk her, eller legg igjen e-posten din under, så kontakter vi deg!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
< Tilbake til artikler